Inici Cultura La Biblioteca Central d’Igualada obre l’accés lliure als seus prestatges

La Biblioteca Central d’Igualada obre l’accés lliure als seus prestatges

COMPARTIR

Els usuaris de la Biblioteca Central d’Igualada ja poden accedir lliurement a la col·lecció i als prestatges de documents per triar les seves lectures, amb les condicions de seguretat i higiene establertes que passen per l’ús de mascareta, la desinfecció de mans a les diverses àrees i el manteniment de les distàncies de seguretat. Un cop consultats els llibres i altres materials com els audiovisuals, si no es prenen en préstec, caldrà deixar-los en un espai de quarantena de 48 hores.

Pel que fa als usos de les diverses sales ja s’obrirà l’Espai Jove i la sala infantil, tot i que amb algunes restriccions, però encara no es podrà accedir a la sala de diaris i revistes. Tot i això, els usuaris poden demanar en préstec tant els diaris com les revistes que rep la Biblioteca. Aquesta gestió es pot fer presencialment, adreçant-se al personal de la Biblioteca, o bé per correu electrònic (b.igualada.c@diba.cat) i telèfon (93 804 90 77).

A partir d’aquest dilluns 13 de juliol també es reprendrà el servei de préstec interbibliotecari entre les biblioteques de la Xarxa de la Diputació. D’aquesta manera, les persones interessades ja podran sol·licitar llibres i pel·lícules d’altres biblioteques i rebre’ls a Igualada abonant prèviament una petita taxa. Un altre canvi és la reducció del temps de quarantena dels documents que retornen els usuaris, que passa de 14 dies a 48 hores. Tots els retorns s’han de continuar fent a la bústia ubicada al costat de la porta d’entrada.

FER UN COMENTARI

*