Inici Societat La Biblioteca Central d’Igualada aproparà la programació a infants de 10 a...

La Biblioteca Central d’Igualada aproparà la programació a infants de 10 a 12 anys

COMPARTIR

La Biblioteca Central d’Igualada obre les inscripcions pel taller de programació informàtica que començarà el 18 de febrer per iniciar els infants en aquest camp. El taller es farà en 10 sessions, tots els dissabtes de 10 a 12 del matí i és totalment gratuït. La darrera sessió serà el mes de maig. Per participar-hi només cal apuntar-se prèviament a la Biblioteca i, en cas de disposar de portàtil, portar-lo als tallers.

Codeclub a les biblioteques és una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat, que juntament amb Codeclubcat.org i les universitats UOC, UPC, UDG i UPF vol iniciar als més joves a la programació. D’aquesta manera es podrà treballar la creativitat, la planificació i el pensament crític a través de la programació de jocs amb Scratch, a l’hora que s’incentiven les vocacions científico-tecnològiques entre els infants.

Igual que la resta de Codeclubs, els tallers són gratuïts i gestionats per voluntaris que, en el cas del taller de la Biblioteca Central, seran estudiants de la UOC. Un total de 22 biblioteques catalanes participen a la cinquena edició d’aquesta iniciativa que es va estenent per tot el territori. Això farà que més de 200 nens puguin gaudir gratuïtament dels tallers de programació.

FER UN COMENTARI

*