Inici Poliesportiu Bernat Jaume, subcampió absolut de Catalunya d’esquaix

Bernat Jaume, subcampió absolut de Catalunya d’esquaix

COMPARTIR

L’Esquaix 4 de Terrassa va ser escenari dels absoluts de Catalunya d’esquaix amb quatre igualadins a la graella de sortida.

De tots ells, el Petit dels Jaume va fer un campionat molt seriós arribant a la final davant el vallesà Iker Pajares 59è del ránquing mundial.

L’anoienc, que actualment es troba en el lloc 86è del món, va fer una gran final plena d’alternatives tot i perdre 11-6, 6-11, 8-11-8-11. El final va ser de gran qualitat i el partit es va escapar per petits detalls. L’igualadí es desplaça aquesta setmana a Birmingham per jugar els europeus absoluts per equips amb el conina espanyol.

Mentrestant el Joel Jaume va tenir pilotes de partit per acabar cedint 2-3, 10-12 en el cinquè amb el qui posteriorment va ser el tercer classificat final, l’incombustible veterà Nasi Herms, també tècnic de l’Esquaix Igualada. Els joves germans Fajardo van acompanyar als Jaume i el jove Nacho Fajardo va acabar en una meritòria 6a posició final desprès de guanyar Ivan Serrano i cedir amb Iker Pajares a quarts i perdre amb Oriol Mestres 2-3 en el quadre per llocs.

Mentrestant Montse Fajardo va guanyar un partit molt complicat amb la ja veterana Anna Ventura per 3-1 però va cedir a semis 3-0 davant Sofia Mateos del Natació Sant Andreu i pel tercer lloc enfront Ona Blasco de Lloret.

Campionat de Catalunya infantil S11. Molt bon resultat del joveníssim Sergi Rivero als campionats de Catalunya per a menors d’11anys. A quarts es va desfer d’Andreu Mestre per 3-0, però a semis va cedir amb el més tard campió, el gironí de Banyoles Kai Jové i en el partit pel tercer lloc va guanyar al també jugador de Banyoles Eudald Pagès per 3-1.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*