Inici Destacats Bernat Jaume sots campió d’esquaix a Dinamarca

Bernat Jaume sots campió d’esquaix a Dinamarca

COMPARTIR

El circuit professional ha començat a agafar la velocitat de creuer despès de la pandèmia i tot i que lentament, s’està recuperant desprès de que el circuit sortís molt tocat a nivell global i molt particularment a Europa.

Desprès d’un 2022 molt irregular amb lesions pel mig i amb pocs resultats per destacar, el igualadí va fer tancament d’any bastant notable fent un gran torneig a Hong Kong, encadenant un resultat discret a Canadà caient a 1a ronda i arribant a semifinals a Philadelphia.

L’anoienc per això, ha començat amb molt bon peu aquest 2023 anant a Dinamarca com a cap de sèrie 5 del Odense Open i arribant a la gran final desprès d’un campionat impecable deixant pel camí a l’Alemany Yannick Omlor, el israelià Daniel Poleschuck i el gran favorit, defensor del títol del 2022 i 42è del ránquing mundial el hongarès Balaz Farkas per 3-1. A la gran final el escocès Rory Stewart PSA 49 es va revenjar de l’igualadí de la seva derrota a Hong Kong per 3-2 guanyant la final d’Odense per 11-6, 11-8, 10-12, 11-6.

Aquest resultat torna a posar al anoienc en el 56è lloc del món i l’hi assegura plaça per disputar els mundials de Chicago el proper mes de maig.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*