Inici Futbol El benjamí de la UE La Torre, campió invicte del seu grup

El benjamí de la UE La Torre, campió invicte del seu grup

COMPARTIR

L’equip benjamí de la UE La Torre de Claramunt ha finalitzat el campionat de lliga invicte i liderant el grup 12 de la Tercera Divisió benjamí amb un total de 87 punts.

Han guanyat tots els 29 partits que han jugat, marcant 201 gols i encaixant només 20 en tota la temporada.

Entrenats per Efren Torres amb Javier Romera de delegat, els campions són Jan, Ismael, Joel, Biel, Andrés, Axel, Didac, Nil, Eric, Paula, Eric, Juan i Bruno.

COMPARTIR

4 COMENTARIS

  1. És molt bonic guanyar i en aquestes edats és molt important i et queda molt marcat en el record, però considero que és molt més important guanyar amb respecte, honestedat, tolerància, autoestima correcta i aquest equip penso que no posà en practica cap d’aquests valors. Per a mi aquesta victòria no es digna de ser mereixedora.

  2. Aquests nens s’han deixat la pell al camp cada partit, han lluitat fins al últim partit i ens han demostrat a tots que en un equip petit es fan grans cosas.
    Hem podrias donar algún motiu per el que creguis que no han posat en pràctica cap valor dels que has citat?

  3. I una persona que digui això de nens de 9 anys no es mereix el respecte que ella vol demostrar que te, ni els valors, honestetat, autoestima, i tolerànAcia correcta, que dona a entendre, que ella si els te tots.

  4. En sembla que l’escrit que vaig enviar ahir al vostre diari defensant l’integritat dels nens no interessa a aquest diari…es veu que es millor el missatge cruel de la Srta Raquel dien que no mereixen ser campions i possant en desprestigi a uns nen de 9 anys….penso que el meu missatge no era per ferir la sensibilitat de ella…perque no la te…..i ella si ho ha fet d’aquests petits, no en sembla just fer-la participar en aquest atac i que el meu missatge no surti, al menys la faria recapacitar que son nens home.

FER UN COMENTARI

*