Inici Cinema ‘Behind’ i ‘Legado’ guanyen el segon Rewind Horror Festival

‘Behind’ i ‘Legado’ guanyen el segon Rewind Horror Festival

COMPARTIR

Més de 100 persones van passar dissabte 26 per la segona jornada del Rewind Horror Festival a Can Papasseit, a Vilanova del Camí, malgrat que es va endarrerir una hora per motius aliens a l’organització, que coincidia amb el Zoom Festival i que feia mal temps. El públic que va poder gaudir de la projecció dels curts de la secció oficial i del lliurament dels premis del festival va quedar content amb el nivell de les produccions i va aplaudir-les molt, sobretot el curt ‘Gentlemen’.

‘Behind’ es va endur el premi a millor curt de la secció oficial, valorat en 100 euros. La organització va decidir atorgar una menció especial, de 50 euros, a ‘Gentleman’ per ser un curt diferent amb una gran fotografia, una producció cuidada, una excel·lent banda sonora i un desenllaç sorprenent. Pel que fa a la secció de curtmetratges gore, el premi se’l va endur ‘Legado’, també acompanyat de 50 euros.

A la jornada es va comptar amb part dels equips de dos dels curtmetratges, com els directores Joaquim Bundó i Esteve Rovira i els actors Ramón Godino i José M. Serrano del curt ‘Gentlemen’ i l’actor Ángel Ansón d»El legado’. El director de ‘Behind’, Ángel Gómez Hernández i el director de ‘Legado, Joan-Pol Argenter, no van poder assistir al lliurament de premis però van enviar un vídeo al festival per agrair els respectius guardons.

Al Rewind Horror Festival també hi van assistir la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Meritxell Humbert, i el regidor de Cultura d’Igualada, Pere Camps.

El Rewind Horror Festival es planteja organitzar l’edició de l’any que ve dos caps de setmana consecutius de finals d’octubre, evitant així coincidir amb el Zoom Festival. Abans, però, els amants del curt tenen una cita amb la 3a edició del Rewind Festival, certamen que forma part de Catalunya Film Festivals i que tindrà lloc del 17 al 26 de març de 2017.

_dsc2161 _dsc2157

FER UN COMENTARI

*