Inici Llibres BCNegra 2013

BCNegra 2013

COMPARTIR

[Img #4293]Divendres va arrencar la vuitena edició de la setmana literària dedicada al gènere negre a Barcelona: ‘BCNegra’. Enguany el preludi d’aquesta trobada ha estat la celebració per primer cop  del ‘Tiana negra’,  festival de novel.la negra catalana que durant els dies 25 i 26 de gener s’ha fet al municipi de Tiana a la comarca del Maresme, i que ha tingut una molt bona acollida a més d’obtenir una excel.lent valoració final per part dels organitzadors. D’aquesta manera el nou ‘BCNegra’ agafa el relleu al ‘Tiana negra’ fins el dia 9 de febrer.

Per enguany ha programat una seixantena de d’activitats gratuïtes amb la participació d’autors com Maj Sjöwall, Andreu Martín, Javier Cercas i Lorenzo Silva, aquest darrer escriptor guanyador del Premi Planeta 2013. També hi haurà dues absències destacades que finalment no seran presents en aquest certamen per motius de salut, Andrea Camilleri i González Ledesma.   

Un total de 37 editorials participaran en taules rodones  activitats d’autors novells i veterans, nacionals i internacionals amb l’objectiu de oferir un gran aparador del gènere a escala internacional. Als noms abans esmentats, també participaran: Carlos Zanón, José luis Correa, Anne Holt, Antti Toumainen, Unni Nele Neuhaus i Alicia Giménez Barlett. Tots ells també estaran disponibles per al públic present per signar llibres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*