Inici Festes Els barris de La Pau i de La Lluna de Vilanova del...

Els barris de La Pau i de La Lluna de Vilanova del Camí viuran divendres i dissabte la seva festa d’estiu

COMPARTIR

Les festes estiuenques dels barris vilanovins de la Pau i de la Lluna començaran aquest divendres per segon any consecutiu després de que l’any passat l’Associació de veïns, amb una nova junta, va recuperar la tradició d’aquesta festa. Els actes es concentraran ens dos dies, 7 i 8 de juliol, amb la intenció d’aplegar més gent i evitar les hores més caloroses.

Les activitats de programa començaran divendres amb els gegants i la xambalada i sopar a la fresca. El primer dia de festa acabarà amb un ball amb l’orquestra Duet Supernova i amb música DJ pel públic més jove. L’Associació també ha contemplat allargar el recorregut del Correaigua, que l’any passat va ser un dels actes més populars.

Dissabte es preveuen més actuacions musicals, entre elles, les de Carlos Gómez, un cantant vilanoví. També tocaran Sweet India i un DJ pel públic juvenil per abaixar el teló d’aquesta festa de dos dies.

Aquesta festa d’estiu és una de les tres activitats que l’actual junta de l’Associació de veïns del barri de la Pau i la Lluna porta a terme en el calendari. Les altres dues també són propostes festives: l’arribada del Pare Noel, al Nadal, i la Festa de la primavera.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*