Inici Cultura El barri de Xauxa d’Igualada estrena una Petita Biblioteca Lliure

El barri de Xauxa d’Igualada estrena una Petita Biblioteca Lliure

COMPARTIR

 Divendres 26 d’agost, en el marc de la Festa Major d’Igualada, es va inaugurar la Petita Biblioteca Lliure (PBL) del barri de Xauxa, a la plaça Catarineu. La inauguració va estar acompanyada per la música i els contes de Pols de lluna que van portar una proposta original de ball folk per a les famílies amb molta participació. La PBL està apadrinada per l’Associació de veïns del barri de Xauxa, als quals la primera tinent d’alcalde, Carme Riera, va agrair la col·laboració.

L’objectiu de la PBL és promoure l’intercanvi de gratuït de llibres per a totes les edats i a barris als quals la Biblioteca Central els queda allunyada. Els fons inicial l’ha proveït la Biblioteca però també es vol que es mantingui amb donatius, de manera que la gent agafi llibres però també n’hi posi si ja no en fan ús a casa i estan en bon estat.

Amb aquesta, ja són quatre les PBL que hi ha a la ciutat, dues més a prop dels centres cívics de Fàtima i Montserrat i una al parc del Garcia Fossas. La propera en posar-se en funcionament serà als jardins de Cal Badia i s’inaugurarà el dimecres 7 de setembre a les 20:30 h amb un concert dels alumnes d’Encambra’t.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*