Inici Destacats El barri de Santa Caterina, Carme i travessies obre els assajos de...

El barri de Santa Caterina, Carme i travessies obre els assajos de les seves caramelles

COMPARTIR

L’any 1989, l’Associació de Veïns i Veïnes dels carrers de Santa Caterina, Carme i travessies s’engrescava a celebrar l’arribada de la Pasqua tot cantant caramelles pels carrers del barri. Durant gairebé trenta anys, són moltes les persones que han participat en aquesta festa que any rere any s’ha consolidat.

Per fer que aquesta tradició continuï amb força, demanen i animen a tots aquells veïns i veïnes del barri i de la ciutat que tinguin ganes de passar una bona estona tot cantant, fent barri, i mantenint viva la tradició, a anar als assajos i a la cantada de caramelles, en la seva trentena edició.

La cantada de les Caramelles serà el dissabte dia 18 d’abril a la tarda pels carrers del barri de Santa Caterina i del centre d’Igualada.

Els assajos es faran els dijous dia 27 de febrer; 5, 12, 19, 26 de març i; 2, 9, 16 d’abril, de 9 a 10 del vespre, a l’edifici de La Bandera Negra, en un espai que els cedeix La Veu de l’Anoia, a qui agraeixen aquesta col·laboració.

Per tal de fer una festa més bonica, els agradaria que els veïns del barri engalanessin els balcons amb els domassos del barri. En cas de no tenir-lo, es pot adquirir posant-se en contacte amb qualsevol membre de la junta o enviant un correu electrònic.

Si teniu algun suggeriment el podeu deixar a la bústia del local, carrer del Carme, 33, o al correu del barri: barrisantacaterina@gmail.com

FER UN COMENTARI

*