Inici Destacats El barri de Santa Caterina, Carme i travessies, de festa major

El barri de Santa Caterina, Carme i travessies, de festa major

COMPARTIR

Dimarts passat, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu del Carme, es va donar el tret de sortida a les festes d’enguany del barri de Santa Caterina, Carme i travessies d’Igualada, que seguiran aquest dissabte, dia 20 de juliol, a partir de les 7 de la tarda, a la placeta de Santa Caterina, amb ball country. Es tracta d’una trobada oberta amb Anoia Country per aprendre els passos bàsics i els més experts podran gaudir d’una estona de balls.

A les 10 de la nit, en aquest mateix espai tindrà lloc la botifarrada popular (venda anticipada de tiquets en comerços de la zona (7 euros). Per aquest àpat s’utilitzarà vaixella biodegradable. A les 11 de la nit, l’orquestra Som-hi Band amenitzarà el ball de vetlla. No hi faltarà el ball del fanalet i el sorteig d’un pernil.

L’endemà diumenge dia 21, a 2/4 d’1 del migdia, ofici solemne a
la basílica de Santa Maria. A la tarda, a partir de les 7, classe oberta i swing jam a càrrec de Swing Anoia; es comptarà amb la participació dels The Buckets Brothers.

Durant tot el cap de setmana hi haurà el concurs “Endevina on són les fotos” i també el concurs de dibuix infantil per als nens i joves de fins a 15 anys. Fins diumenge dia 21 al migdia es poden lliurar els treballs a la llibreria Cal Rabell.

Les obres s’han de presentar en un full mida DIN-A4 i en format horitzontal. La temàtica serà sobre les Festes del barri Santa Caterina, Carme i travessies. A les 7 de la tarda es donarà a conèixer el veredicte del jurat.

FER UN COMENTARI

*