Inici Societat El barri La Pau de Vilanova estrena un espai multijocs amb tirolina,...

El barri La Pau de Vilanova estrena un espai multijocs amb tirolina, rocòdrom, tobogan i camp de vòlei platja

COMPARTIR

La setmana passada es va obrir al públic un nou espai lúdic per a les famílies a l’antic camp de futbol del barri La Pau.

Aquest nou equipament, que comparteix espai amb les pistes de petanca, incorpora una pista de vòlei platja, un rocòdrom per a infants de 4 a 10 anys amb 66 preses i planta de 4×2 m; una tirolina de fusta de 20 m de llargada i una petita estructura multijoc amb torre i tobogan per als més petits.

El servei ha anat a càrrec de l’empresa Happyludic Playground and Urban Equipment SL, i ha suposat una inversió de 33.700 €. Els treballs han suposat el desmuntatge de les estructures metàl·liques i les porteries que hi havia antigament al camp de futbol i l’adequació del terreny per tal de facilitar la instal·lació dels nous elements de joc. Per tal de delimitar la pista de vòlei ha estat necessari fer una vorada de formigó i la construcció del perímetre i l’ emplenat amb sorra fina de platja.

També s’ha instal·lat una nova tanca metàl·lica de reixat galvanitzat per diferenciar l’espai dedicat al joc de la petanca i el del parc multijocs. Aprofitat aquesta tanca s’hi ha col·locat també una xarxa per evitar que les pilotes entrin a la pistes de petanca.

Aquesta zona de joc encara disposa d’un espai lliure i diàfan que es pot utilitzar per a la pràctica lliure d’activitats de lleure però que en un futur podria acollir la possible ampliació de pistes de joc o esportives.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*