Inici Festes El barri de les Garrigues, de la Pobla de Claramunt, celebra la...

El barri de les Garrigues, de la Pobla de Claramunt, celebra la seva festa

COMPARTIR

Després de la Festa Major, el segon cap de setmana de juliol, li toca el torn al barri de les Garrigues, de la Pobla de la Claramunt. Del 6 al 8 de juliol, l’Associació de Veïns ha preparat una sèrie de propostes per què petits i grans s’ho passin d’allò més bé. La festa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Les activitats s’iniciaran, el divendres 6 de juliol, amb un sopar de veïns en què cadascú es portarà el menjar de casa i que tindrà lloc a partir de les 9 del vespre. A continuació, a 2/4 d’11 de la nit, hi haurà ball amb Fernando de Màxim.

El dissabte 7 de juliol, de les 11 del matí a les 2 del migdia, petits i grans podran passar una bona estona saltant ens uns inflables, jugant i refrescant-se a la festa de l’escuma. Aquesta activitat anirà a càrrec de l’empresa Anima’ns. Caldrà portar banyador i xancletes. A les 4 de la tarda, es jugarà l’onzè torneig de petanca. Les inscripcions es podran fer un quart d’hora abans de l’inici de la competició.

A 2/4 de 10 del vespre hi haurà un sopar popular, que consistirà en pa amb botifarra, formatge i refresc. Per assistir a aquest sopar cal haver comprat, prèviament, el tiquet. I el segon dia de festa s’acabarà amb un ball, a partir de les 11 de la nit, amb el Duo Dip.

El diumenge 8 de juliol, a les 11 del matí, es disputarà un torneig de futbol, que ja serà l’onzè any que s’organitza. A continuació, es disputarà la final del campionat de petanca. A les 2 del migdia, es farà una paella popular. Per assistir a aquest dinar cal haver comprat, prèviament, el tiquet. La festa s’acabarà amb un bingo, a partir de 2/4 de 5 de la tarda. Totes les activitats tindran lloc al voltant del parc del barri, situat al carrer de Girona.

f="http://bit.ly/2HoAuly" target="_blank" rel="noopener noreferrer">
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*