Inici Festes El barri de la Font d’Òdena celebra aquest cap de setmana la...

El barri de la Font d’Òdena celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major

COMPARTIR

El Barri de la Font d’Òdena celebra aquest cap de setmana la 26a edició de la seva Festa Major amb gran empenta després de l’èxit de l’edició de l’any passat quan van celebrar les seves noces de plata. Així, la festivitat començarà divendres amb la tradicional botifarrada popular i a continuació hi haurà disco mòbil a càrrec del dj Frank Nar, resident de carpes Sunset i del MIF Mallorca Island Festival, qui punxarà els hits més actuals de l’estiu i farà ballar fins a la matinada.

Dissabte la Festa seguirà a les dotze del migdia amb un concurs de dibuix amb guixos de colors. Els més joves podran fer un dibuix al terra de la temàtica que vulguin. L’organització posarà els guixos de colors i es podrà fer individualment o en equip. Paral·lelament, de les onze a les dues hi haurà la festa de l’aigua amb la primera cercavila “Konkamulla” pels carrers Bonavista i La Font. Joves, nens i acompanyants podran seguir al grup de batukada Konkatrons i els veïns/es els hauran de remullar amb aigua per mitigar la calor! A la tarda, serà el moment de posar-se en forma amb l’activitat “Jumping fitness class”, una activitat carregada d’intensitat i diversió que es realitza saltant damunt d’un petit llit elàstic individual. A la nit, els veïns i veïnes es trobaran en el sopar de germanor, on compartiran taula i conversa. Per acabar, ball amb l’orquestra “Paris la nuit” que oferiran ball amb varietat de cançons i estils amb molta animació.

00Diumenge la festa començarà a les onze amb la festa de l’aigua amb un lliscador aquàtic i festa de l’escuma. El migdia s’engegarà amb el tradicional vermut popular amb pica-pica per a tothom. Aquest és el moment, que els organitzadors aprofiten per parlar amb els veïns i veïnes i recollir suggeriments per les pròximes edicions. A les sis de la tarda el show vindrà de la mà de l’animadora Angela Show Woman amb animació per a tots els públics. Després, a les set de la tarda hi haurà l’actuació del grup brasiler “Big Brasil Show” que mostraran una mostra de balls brasilers com la samba o la lambada i per acabar, el punt final el posarà la batukada de la banda local “konkatrons”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*