Inici Destacats El Barri de les Flors d’Igualada celebra les seves festes

El Barri de les Flors d’Igualada celebra les seves festes

COMPARTIR

La festa del barri d’aquest any començarà el dissabte al matí, des de les deu fins la una del migdia, amb el “1er torneig de partides ràpides d’escacs del barri de Les Flors”, organitzat pel Club Escacs Igualada. En el mateix horari, activitats i manualitats per a infants, a la plaça del carrer de les Gardènies.

Continuarà a la tarda, amb el primer plat fort de la festa, l’espectacle de contes per a infants de la Mònica Torra, a les sis de la tarda, també a la plaça del carrer de les Gardènies. Mitja hora abans, a dos quarts de sis, berenar amb coca i xocolata per a tothom. La Mònica, que té com a eslògan “Hi havia una vegada…contes per a tothom!”, en els contes per a infants, s’ajuda del teatre, dels objectes i de la interacció amb el públic, per apropar coneixements i valors, amb l’objectiu de fer gaudir als més menuts d’històries insòlites. Ha format part de “Deparranda”, “Princep Totilau” i és membre de l’Associació de Narradors Professionals de Catalunya.

El vespre, al mateix lloc, es farà el tradicional sopar popular veïnal, aquest any amb pica-pica, fideuà i síndria. Els tiquets es poden adquirir fins el dia 16 de juny a la 1 del migdia, al preu de 8 euros (7 els socis), a la Ferreteria Sefrei, o bé es pot fer la reserva als telèfons dels membres de la Junta que apareixen al fulletó del programa. A dos quarts d’onze del vespre, a continuació del sopar, s’ha programat l’espectacle “Comando Impro”, una de les propostes d’Impro Barcelona, la jove companyia teatral no ha parat de fer riure als teatres barcelonins com el Teatreneu o el Regina. Amb la frase de presentació “no tenim guió, no tenim escenografia i no tenim vergonya! 100% comèdia, els professionals de la impro, units”, el dissabte, a la plaça del carrer de les Gardènies amb l’entrada lliure per a tothom, es podrà gaudir del seu humor intel.ligent i desenfadat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*