Inici Destacats El barri de Fàtima d’Igualada viurà les processons de Setmana Santa

El barri de Fàtima d’Igualada viurà les processons de Setmana Santa

COMPARTIR

La Parròquia de Ntra. Sra. de Fàtima i la Cofradia de Jesús Nazareno, María Santísima de los Dolores i Santo Entierro ja tenen a punt els actes de Setmana Santa al barri igualadí. L’Hermano Mayor de la Cofradia, Tomás Marquez, afirma en el programa: “aquest any és un altre any per extendre la nostra devoció, un any en el que expressar els nostres millors desitjos i poder disfrutar de la nostra Setmana Santa, única i especial. Un any més en el que poder portar les nostres imatges a l’espatlla amb orgull i amor”. Per la seva banda, el rector de la parròquia, el Pare Miquel, explica que “en un any que ens movem en la incertesa, la Setmana Santa ens convida a posar en mans de Jesús les nostres famílies, els nostres ideals i sobretot, la nostra societat catalana que camina en recerca del diàleg, la comunicació i la bona convivència. Ens sentim limitants i impotents, necessitats de l’auxili diví”.

Programa 

Dijous Sant, 29 de març, a les 9 del vespre, solemne processó pels carrers del barri amb les imatges de Jesús Nazareno i Maria Santísima de los Dolores.

Divendres Sant, 30 de març, a les 9 del vespre, solemne processó pels carrers del barri amb les imatges del Santo Entierro i María Santísima de los Dolores.

Diumenge de Pasqua, 1 d’abril, a les 12 del migdia, processó de Jesús Ressuscitat.

Tots els actes i celebracions s’inicien a la Quasi Parròquia de Fàtima (c/Mare de Déu de la Mercè, núm. 12 d’Igualada). Les processions aniran acompanyades per la banda de cornetes i tambors de la Cofradia i la Banda de Música d’Igualada.

Concurs fotogràfic amb una nova categoria de xarxes socials

El Centre Cívic de Fàtima i La Confraria de Fàtima, amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada (AFI), convoquen dos concursos fotogràfics al voltant del Ritus de Passió a Fàtima, amb la Setmana Santa i les processons d’aquest barri de la capital de l’Anoia com a tema central. El tradicional concurs fotogràfic arriba ja a la 19a edició i cada autor podrà presentar un màxim de cinc fotografies, abans del 27 d’abril, optant a tres premis de 250, 150 i 100 euros. La guanyadora de la passada edició d’aquesta iniciativa va ser Sònia Poch (imatge al peu). Aquest 2018, però, s’hi suma un nou concurs fotogràfic per a dispositius mòbils a través de les xarxes socials Instagram i Facebook. Cada autor podrà presentar entre una i tres fotografies, que hauran de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil Android o iOs, portar l’etiqueta #ritusdelapassio2018 i fer menció @equipamentscivicsigualada. Es poden publicar entre el 25 de març i el 27 d’abril i el jurat escollirà les millors imatges, atorgant tres premis de 100, 75 i 50 euros respectivament. Les bases completes ja es poden consultar a la pàgina facebook.com/equipamentscivicsigualada.

FER UN COMENTARI

*