Inici Destacats El barri de Fàtima d’Igualada, a punt per viure la Setmana Santa

El barri de Fàtima d’Igualada, a punt per viure la Setmana Santa

COMPARTIR

La Parròquia de Ntra. Sra. de Fàtima i la Cofradia de Jesús Nazareno, María Santísima de los Dolores i Santo Entierro ja tenen a punt els actes de Setmana Santa al barri igualadí.

Dijous Sant, 18 d’abril, a les 9 del vespre, solemne processó pels carrers del barri amb les imatges de Jesús Nazareno i Maria Santísima de los Dolores.

Divendres Sant, 19 d’abril, a les 9 del vespre, solemne processó pels carrers del barri amb les imatges del Santo Entierro i María Santísima de los Dolores.

Diumenge de Pasqua, 21 d’abril, a les 12 del migdia, processó de Jesús Ressuscitat.

Tots els actes i celebracions s’inicien a la Parròquia de Fàtima (c/Mare de Déu de la Mercè, núm. 12 d’Igualada). Les processions aniran acompanyades per la banda de cornetes i tambors de la Cofradia i la Banda de Música d’Igualada.

Concursos fotogràfics ‘Ritus de passió’

El Centre Cívic de Fàtima i La Confraria de Fàtima convoquen dos concursos fotogràfics sobre les celebracions de Setmana Santa en aquest barri de la capital de l’Anoia.

El tradicional concurs fotogràfic arriba ja a la 20a edició i cada autor podrà presentar un màxim de cinc fotografies, abans del 24 de maig, optant a tres premis de 250, 150 i 100 euros.

Aquest 2019 es celebra la segona edició del concurs fotogràfic per a dispositius mòbils a través de les xarxes socials Instagram i Facebook. Cada autor podrà presentar entre una i tres fotografies, que hauran de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil Android o iOs, portar l’etiqueta #ritusdelapassio2019 i fer menció @equipamentscivicsigualada. Es poden publicar fins el dia 24 de maig i el jurat escollirà les millors imatges, atorgant tres premis de 100, 75 i 50 euros respectivament. Les bases completes ja es poden consultar a la pàgina facebook.com/equipamentscivicsigualada.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*