Inici Destacats El barri del Camp del Rei de Vilanova del Camí es prepara...

El barri del Camp del Rei de Vilanova del Camí es prepara per a la seva festa gran

COMPARTIR

El barri del Camp del Rei ja té a punt el cartell de la 35a Festa Popular que a partir d’aquest divendres, convidarà al veïnat a prendre la plaça Can Papasseit, on es celebraran la majoria dels actes. L’Associació Cultural Camp del Rei ha tornat a preparar un ampli programa d’activitats per compartir aquesta festa d’estiu amb la població.

El programa s’encetarà amb els Trons i Tabals del grup Minixamba i els Petits Cabrons a partir de dos quarts de 9 de la nit al nucli antic del barri, a les escales del carrer Igualada per conduir el veïnat fins a la plaça que serà l’escenari central de tota la celebració. El primer dia de festa tampoc no faltarà la sardinada popular amenitzada amb música per al record, a partir de les 9 de la nit, a preus populars: 4€ els jubilats i 5 € la resta.

La nit serà amenitzada pel Grup de Playback de la Unión Cultural Extremeña Anoia Teatro 60 amb música del record, i a continuació és prevista l’actuació del Dj PACO que punxarà la millor música dels 80.

L’endemà dissabte, a les 11 h el Vilarrubias Park serà el punt de trobada de la quitxalla per gaudir de molta aigua i escuma. Només cal portar pistoles o altres estris per llençar l’aigua. La festa serà entre la plaça Vilarrubias i la pista Marta Mata. Es recomana portar ulleres de piscina i calçat tancat.

Els més menuts també podran gaudir el dissabte a la tarda, a partir de les 18:30 h del Concurs de Dibuix i un taller de Pintacares.

A les 21:30 h la festa es començarà a escalfar per la segona nit de festa. Els Cabrons de Vilanova del Camí començaran el recorregut al carrer Montserrat per continuar cap a Antoni Gaudí i acabar a la plaça de Can Papasseit.

Una hora més tarda s’iniciarà el ball amb el trio Koktel J.A.S. i a dos quarts d’una, els ritmes musicals aniran a càrrec de l’Orquestra KLAM.

L’últim dia de celebració com és habitual reserva un plat fort: la cercavila cultural. Començarà a les 11 del matí i comptarà un any més amb diferents colles convidades que oferiran una mostra de cultura popular: balls, gegants, dracs, foc, música, ball…

La tarda tornarà a ser un bon moment per ballar. A les 20 h, de la mà de Josep es ballaran les coreografies de la Masterclass.

I per acomiadar la celebració, a les 22 h, hi haurà un fi de festa amb bateries de focs a càrrec dels Cabrons.

FER UN COMENTARI

*