Inici Societat El barri Bonavista de Vilanova del Camí guanyarà una pista multijocs

El barri Bonavista de Vilanova del Camí guanyarà una pista multijocs

COMPARTIR

El veïnat del barri Bonavista ha vist aquests dies moviments de terres i màquines treballant al solar que hi ha per damunt de la plaça Gertrudis Artigal. Són operaris de l’empresa local Obras Algar encarregats de l’adequació i formigonat del solar on s’ubicarà properament una pista multijocs.

Aquesta era una de les inversions que l’ajuntament de Vilanova del Camí va incorporar al pressupost municipal valorada en uns 30.000 €. “El nou espai multijocs dotarà el municipi d’una nova zona polivalent, esportiva i de lleure, oberta a tota la ciutadania” explica el regidor Juan Manuel Cividanes.

Obras Algar s’ha encarregat del desbrossament i neteja del solar, de la preparació del terreny per fer-hi la pista, i també del formigonat de la mateixa. En total s’ha formigonat una superfície aproximada de 500 metres quadrats, tot i que la pista només n’ocuparà 200. El regidor d’Urbanisme explica que “s’ha aprofitat aquesta actuació per millorar l’espai del voltant on també hi ha una estació de transformació”.

La pista multijocs, explica Cividanes, farà 20×10 metres, on s’instal·laran dues porteries de futbol i dues cistelles de bàsquet. També tindrà una tanca perimetral per evitar que s’escapin les pilotes i per garantir la seguretat dels infants i joves que hi juguin. La compra i la instal·lació d’aquests elements anirà a càrrec de la brigada municipal però encara trigarà uns dies en fer-se efectiva.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*