Inici Destacats El Barnasants arriba a Igualada amb la presentació de VerdCel a Músiques...

El Barnasants arriba a Igualada amb la presentació de VerdCel a Músiques de butxaca

COMPARTIR

En aquesta nova temporada les Músiques de butxaca s’estrenen com a seu del BARNASANTS acollint un dels concerts del festival Internacional de Cançó d’Autor que enguany celebra el seu 25è aniversari.

El projecte Cultural BARNASANTS ha organitzat entre gener i abril més de cent concerts únics en una trentena de seus repartides per Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Catalunya Nord, Estat Espanyol, Itàlia i Cuba.

El concert que acollirà Músiques de butxaca, amb la col·laboració d’Òmnium Cultural, és el de VerdCel, conjunt alcoià que presentarà el seu últim treball ‘Bifocal’. Un doble disc amb novel·la gràfica que representa un punt d’inflexió en la trajectòria d’Alfons Olmo, alter ego de VerdCel.

‘Bifocal’ tanca un quadríptic compost pels elements. Comença el 2012 amb ‘Els dies del saurí’ amb el fons de l’aigua. Després va arribar ‘Arpilaga’, que era el foc, una resposta contundent per canalitzar la ràbia d’una manera constructiva. Després va venir ‘De plantes, talaies i cims’, un treball de terra que es pregunta sobre l’existència i molt més d’arrel i finalment arriba ‘Bifocal’ que és aire. Si Saurí era més rock, Argilaga era més pop i Plantes era més arrel, aquest últim hem volgut que fos més cançó, cançó.

VerdCel segueix teixint una veu pròpia dins el llenguatge actual de la cançó amb lletres plenes de sensibilitat i sentit crític. Un projecte de cançó sòlid, autèntic i innovador amb un directe enèrgic i vital.

A Músiques de butxaca Alfons Olmo presentarà el disc sencer acompanyat de Toni Medialdea, Marcel Ferrer i Raül Lorenzo. També els acompanyarà el Dídac Rocher, que farà una col·laboració, tal com va fer en el disc.

El concert se celebrarà el pròxim divendres 6 de març, a les 11 de la nit al Teatre Municipal l’Ateneu.

Preu de les entrades a 12 € amb gintònic inclòs i 10 €, preu de descompte per als socis de l’Ateneu Igualadí, Cineclub Ateneu, Amics del Teatre de l’Aurora i Òmnium Cultural

Les entrades es poden comprar anticipades a través de la web www.musiquesdebutxaca.cat

Organitza el cicle de concerts l’Ateneu Igualadí amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i amb la col·laboració de: Òmnium Anoia, UNESCO Igualada, Renda Urbana, L’Acústic, Cafè de l’Ateneu, Primeras Marcas, Supermas, Enric Martí Videoproduccions, Canal Taronja, Ràdio Igualada, Infoanoia.cat, AnoiaDiari, Veu de l’Anoia i Fruiteria Pilar.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*