Inici Societat El Barça trenca relacions amb l’empresa igualadina Events

El Barça trenca relacions amb l’empresa igualadina Events

COMPARTIR
Seu de l'empresa Events, al carrer de França del polígon de Les Comes d'Igualada. Foto: Ràdio Igualada.

El Futbol Club Barcelona ha trencat relacions amb l’empresa igualadina Events, a la que confiava des de 2003 l’organització d’esdeveniments del club per exemple la celebració de les eleccions o l’Assemblea de socis compromissaris.

L’emissora RAC 1 ha revelat que el responsable de vendes del Barça, Valentí Daura, va comunicar la decisió el dia 29 de setembre als responsables d’Events. Tot i que el dia anterior la Guàrdia Civil havia confiscat paperetes i sobres en una nau propietat d’Events, on es guardaven també urnes utilitzades en processos electorals del club, el Barça argumenta que l’afer no té cap relació. Expliquen que es treballa amb diferents proveïdors i que ara hi ha una nova empresa que ha guanyat un concurs per l’organització d’esdeveniments. En concret, la nova empresa és Botey Produccions de Disseny, que ja es farà càrrec de l’Assemblea de socis compromissaris d’aquest dissabte.

Segons aquesta informació, des de l’empresa Events s’han mostrat sorpresos pel trencament sobtat de relacions amb el Barça però s’han negat a fer declaracions.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*