Inici Poliesportiu Bany de medalles dels Màsters CNI al Campionat de Catalunya de natació

Bany de medalles dels Màsters CNI al Campionat de Catalunya de natació

El passat cap de setmana es va celebrar, a la Piscina Pere Serrat del C. N. Sant Andreu, el Campionat de Catalunya Masters, I Memorial Manel Domènech, amb la participació de més de 500 nedadors i 59 clubs majoritàriament catalans. Entre aquests la secció de Màsters del Club Natació Igualada (CNI) va participar amb una delegació de 7 nedadors, recollint fins a 14 medalles ( 8 d’or, 4 de plata i 2 de bronze) i situant el Club Natació Igualada a la posició 14a del palmarès dels 59 clubs participants, a més de millorar marques respecte les obtingudes l’any anterior.

[Img #22720]Rècord de Parcerisas
També durant aquestes jornades es van batre  varis rècords tant d’Espanya com de Catalunya, entre ells el nedador igualadí Ernest Parcerisas de 81 anys va millorar els seus propis rècords de Catalunya i Espanya a la prova de 100 metres braça masculí.

Els resultats per nedadors han estat: Gerard Gual ha quedat subcampió a la prova de 50 m papallona amb un temps 0:28.82, 2n a la prova de 50 metres lliures amb un temps de 0:25.84 i 1r a la prova de 100 m lliures amb un temps de 58.09; Irina Torelló ha quedat 3a a la prova de 400 m lliures amb un temps de 5:20.44, 3a a la prova de 100 m lliures amb un temps de 1:12.13 i 2a a la prova de 200 m lliures amb un temps de 2:34.92; Ernest Parcerisas ha quedat campió a les proves de 200 m braça amb un temps de 4:47.51, de 50 m braça amb un temps de 0:57.85, de 200 m estils individual amb un temps de 4:39.00 i de 100 m braça amb un temps de 2:09.86; Cristina Sánchez ha quedat 1a a la prova de 50 m lliures amb un temps de 31.16 i 2a a la prova de 100 m lliures amb un temps de 1:08.14; Jaume Basas ha quedat campió a la prova de 100 m esquena amb un temps de 1:47.28 i 5è a la prova de 100 m lliures amb un temps de 1:31.91; Robert Martín ha quedat 5è a la prova de 100 m esquena amb un temps de 1:34.20 i 9è a la prova de 100 m lliures amb un temps de 1:16.96; Marc Aracil ha quedat 6è a la prova de 100 m lliures amb un temps de 1:03.07.

A més Marc Aracil, Cristina Sánchez , Gerard Gual i Irina Torelló, van quedar campions a la prova de relleus 4×100 m amb un temps de 4:23.05.

Els Campionats de Màster de Catalunya tanquen la temporada d’aquests competicions pels Màsters del CNI, de manera que les properes proves seran en aigües obertes, culminant la bona feina feta a través dels entrenaments i la dedicació dels nedadors i de l’entrenador.