Inici Destacats Les bambes més polèmiques de Munich

Les bambes més polèmiques de Munich

COMPARTIR

El PDeCAT va presentar al darrer consell de la formació unes sabatilles personalitzades sota el lema “Fem córrer el Sí”, amb un inequívoc Sí al disseny i altres referències gràfiques pròpies del partit polític com el color i l’asterisc. L’encàrrec, amb les corresponents especificacions de disseny, el van fer el passat mes de maig a l’empresa anoienca Munich. En fer-se públic el model de calçat del PDeCAT, centenars de persones han expressat a les xarxes socials el seu rebuig a la marca i han fet servir l’etiqueta #BoicotMunich com a lema.

Va ser una piulada del PDeCAT de Mataró la que va donar a coneixer les sabatilles i la que va indignar la marca de calçat esportiu. La piulada donava l’enhorabona a la marca i afegia “Gràcies pel vostre compromís. Empresaris pel Sí”. En un comunicat, Munich reaccionava assegurant que “en cap cas” l’empresa s’havia posicionat «ni havia donat el seu consentiment perquè el grup polític parlés en el seu nom”.

L’empresa, que té la seu a Capellades i la fàbrica a Vilanova d’Espoia (La Torre de Claramunt), assegura que “s’estan prenent mesures” tant pel que fa “les comunicacions amb informació falsa i il·lícita com en la producció d’aquest calçat”.

El comunicat rebla que l’empresa està present en més de 40 països de tot el món, motiu pel qual “no tenen cabuda al seu ideari d’empresa els límits o fronteres”.

FER UN COMENTARI

*