Inici Societat Una balena a Cal Font per conscienciar sobre els residus que omplen...

Una balena a Cal Font per conscienciar sobre els residus que omplen els oceans

COMPARTIR

Sota el lema “L’estiu acaba per a algú”, la Jove Cambra Internacional d’Igualada va presentar dilluns el Projecte Balea a la plaça de Cal Font d’Igualada. L’entitat igualadina ha mantingut en secret el projecte, que va ser revelat en forma d’una gran balena plena dels residus que omplen els mars i oceans del planeta.

La iniciativa s’engloba dins les accions locals que estan fent les diferents Joves Cambres de Catalunya i del món al voltant del World Clean Up Day, que tindrà lloc el dia 15 de setembre. La JCI Catalunya, d’àmbit nacional, anirà a netejar al delta de l’Ebre aquest dia de setembre, paral·lelament amb totes les accions que es faran arreu del món.

L’objectiu del Projecte Balea i del World Clean Up Day és contribuir a fer el nostre planeta una mica més net i conscienciar sobre l’impacte humà a la natura. És per això que la JCI Igualada ha estat duent a terme una punyent i continuada campanya de conscienciació a les xarxes sobre el problema mediambiental que va desembocar a la plaça de Cal Font en la seva presentació del projecte.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*