Inici Societat La B-224 estrena franja de separació entre Masquefa i Sant Llorenç d’Hortons

La B-224 estrena franja de separació entre Masquefa i Sant Llorenç d’Hortons

COMPARTIR

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha finalitzat les obres de millora de la seguretat viària a la carretera B-224, entre Masquefa i Sant Llorenç d’Hortons, que han inclòs com a principal actuació la implantació d’un separador de fluxos per a reforçar la separació dels dos sentits de la circulació i, així, reduir el risc de xocs frontals. Les obres han comptat amb un pressupost de 50.000 euros.

Els treballs, que han abastat un tram de quatre quilòmetres, han consistit en la implantació a la calçada d’una franja central de 40 cm, de color vermell, perquè sigui percebuda més fàcilment per les persones usuàries. Aquest espai està delimitat per dues línies blanques contínues que disposen de ressalts.

La resta de millores previstes, sense calendari

La B-224, de la xarxa bàsica de carreteres de la Generalitat, és un dels principals eixos de comunicació entre l’Anoia i el Baix Llobregat i acumula una elevada sinistralitat. Discorre entre Vallbona d’Anoia –on connecta amb la carretera C-15– i Martorell –on enllaça amb l’A-2 i l’AP-7, tot unint altres municipis com Piera, Masquefa, Sant Llorenç d’Hortons i Sant Esteve Sesrovires. Entre Vallbona i Piera té un trànsit de 5.500 vehicles diaris i a Sant Esteve Sesrovires, de 18.200 vehicles. El trànsit diari en aquesta via arriba fins als 25.000 vehicles a l’entorn de Martorell.

Territori i Sostenibilitat ha anunciat diferents projectes de millora que encara no tenen data, dividits en tres trams, en funció de seves característiques de traçat, funcionalitat i trànsit: Vallbona d’Anoia – Masquefa; Masquefa – Sant Esteve Sesrovires i Sant Esteve Sesrovires – Martorell.

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*