Inici Societat Els avis vilanovins bategen el Casal de la Gent Gran amb el...

Els avis vilanovins bategen el Casal de la Gent Gran amb el nom d’Isidre Solé

COMPARTIR

“Casal de la Gent Gran Isidre Solé”. Aquest és el nom que ha estat més votat en el referèndum del casal de la gent gran, el passat 28 de març. D’un cens de 406 socis van votar 106 i la majoria van triar el nom d’Isidre Solé.

Els noms que s’havien portat al referèndum eren de persones essencials en la vida i trajectòria de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Vilanova del Camí i de retruc, del món social vilanoví. A costat del record a Isidre Solé, hi havia també el d’Emiliano Longarón i el d’Asensio Sánchez.

El nom elegit per la majoria no es pot anunciar encara com definitiu. “Haurà de ser aprovat per l’Ajuntament de Vilanova del Camí”, com expliquen des de la Junta de l’associació. Un cop celebrades les eleccions municipals, el pròxim 26 de maig, i un cop estigui constituït el nou consistori, es presentarà formalment una proposta a l’Ajuntament sol·licitant que quan el casal estigui acabat se li doni el nom de “Casal de la Gent Gran Isidre Solé”.

En memòria d’Isidre Solé i Corbella

Vinculat estretament al col·lectiu de la gent gran, Isidre Solé havia estat al capdavant de l’entitat durant molts anys. Va ser el responsable del disseny i la programació de la Setmana de la Gent Gran fa dues dècades i l’impulsor d’altres iniciatives del casal com la coral Els Girasols. Va traspassar l’11 de juny del 2018.

Isidre Solé va ser també regidor de l’Ajuntament de Vilanova del Camí pel PSC, durant el mandat del 91 al 95, quan va ser regidor de Serveis Municipals i de 1999 a 2003, que va liderar la regidoria de la Gent Gran.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*