Inici Societat Avís per nevades a l’Anoia entre dilluns i dimarts

Avís per nevades a l’Anoia entre dilluns i dimarts

COMPARTIR

Aquest dilluns arriba a Catalunya una part de la massa d’aire siberià que està recorrent Europa. Pel que fa la comarca de l’Anoia, el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat avisos per neu entre les 18:00 d’aquest dilluns i les 19:00 de dimecres, amb gruixos de neu entre els 0 i els 10 centímetres en funció de l’altitud.

Segons el pronòstic de l’Observatori de Pujalt, aquestes precipitacions podrien arribar a l’Anoia de cara al vespre i nit tot i que ho farien feblement. A on hi ha més probabilitat que hi arribin és al nord de la comarca. La cota de neu al llarg de la tarda anirà baixant dels 600m als 400m i finalment 200-300m. Per tant, aquest dilluns tindrem a l’Anoia una baixada de les temperatures màximes i la possibilitat que a darreres hores del dia, vespre-nit, tinguem una petita enfarinada.

Matinada de dilluns a dimarts: les precipitacions aniran desapareixent i temperatures més bauxes arreu, entre -1ºC i -5ºC arreu de la comarca de temperatura mínima.

Matí de dimarts: nuvolositat variable, algunes ullades de sol i ambient fred. Màximes de 4-6ºC a la Conca d’òdena, properes als 0ºC a les parts elevades de la comarca.

Tarda de dimarts: nuvolositat que s’aniran fent més compacta pel sud de Catalunya i que donarà precpitacions al final de dia en general dèbils, però, que poden arribar a la comarca ja de matinada.

Matinada de dimarts a dimecres amb rpecipitacions que poden caure de forma feble i en forma de neu arreu de la comarca.

Dimecres: Matí amb possibilitat de neu a bona part de la comarca que pot acumular alguns centímetres. Al llarg derl matí, però, es preveu que la cota de neu pugi ràpidament pel sud de Catalunya i que als volts del migdia l’ascens es noti a la comarca de l’Anoia converint la neu en pluja. Pujada de lesw temperatures que es notarà a la tarda.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*