Inici Societat Avís a Calaf per no consumir aigua de l’aixeta per un excés...

Avís a Calaf per no consumir aigua de l’aixeta per un excés de nitrats

COMPARTIR

L’empresa Aigües de Manresa que gestiona el subministrament de l’aigua a Calaf, ha informat aquest dimecres que s’han realitzat les tasques de neteja del dipòsit per tal de solucionar l’incompliment del paràmetre de nitrats causat per les abundants pluges i que ja va ser anunciat aquest dimarts.

Tot i que el dipòsit ja està net, les analítiques d’aquest dimecres mostren que es manté algun punt de la xarxa on els nitrats encara estan una mica per sobre dels 50mg/L i per precaució, demanen a la població esperar-se a consumir aigua de l’aixeta.

Aquest dijous 18 d’octubre al llarg del matí, es tornarà a realitzar una mostra d’aigua i s’informarà a la població. Per qualsevol dubte o informació es pot contactar amb el telèfon d’atenció a l’usuari 93 872 55 22.

Afectació en un pou de Calonge de Segarra

Per altra banda, l’Ajuntament de Calonge de Segarra informa que el pou municipal d’aigua s’ha vist afectat per la crescuda del torrent que transcorre al seu costat, fet que ha provocat un nivell de terbolesa no desitjable de l’aigua municipal.

L’Ajuntament ha emès un ban on explica que es tracta d’un fet puntual que tindrà una afectació d’uns dies fins que no es renovi tota l’aigua de la xarxa. Mentre duri l’episodi de terbolesa es declara l’aigua no potable.

FER UN COMENTARI

*