Inici Llibres Avançaments editorials: Albert Espinosa, Lluís Llach, Dan Brown i Isabel-Clara Simó

Avançaments editorials: Albert Espinosa, Lluís Llach, Dan Brown i Isabel-Clara Simó

COMPARTIR

[Img #4092]Nous títols. Noves propostes de lectura que volen seduir-nos en les properes setmanes i mesos amb l’objectiu d’omplir les nostres lectures particulars, perquè malgrat tot, sempre hi ha d’haver i conservar el temps per llegir. Malgrat el desànim generalitzat, encara resten forçes i moltes per escriure, editar i publicar. D’aquesta manera, les editorials preparen nou llançaments que dominaran el panorama amb l’objectiu fixat amb la propera jornada festiva del Sant Jordi 2013. Noms com el d’Albet Espinosa, aprofitant l’embranzida de la segona part televisiva de les seves ‘Polseres vermelles’ i la representació teatral a Barcelona, ja té preparat un nou títol. Com també Lluís Llach amb la seva segona aventura literària, Dan Brown, Isabel-Clara Simó i molts més.

El guionista, escriptor, director de cinema i teatre, autor de l’aclamada ‘Polseres vermelles’, Albert Espinosa, i que ha venut més d’un milió d’exemplars dels seus tres llibres editats fins el moment, ja té títol, argument i data de publicació per oferir als seus incondicionals seguidors. La data escollida és el 21 de març. L’editorial ‘Rosa dels Vents’ (Random House Mondadori) és l’encarregada de publicar el quart volum literari d’Espinosa, titulat: ‘Brúixoles que busquen somriures perduts’. A les seves pàgina reflexiona sobre la maduresa, les decepcions i les segones oportunitats.

El cantautor de Verges, Lluís Llach que el passat any 2012 va debutar en la literatura amb la novel.la ‘Memòria d’uns ulls pintats’, ambientada al barri de la Barceloneta en els anys vint i trenta, obra publicada per l’editorial Empúries, provarà sort de nou però en aquest cas amb un canvi de registre. A ‘Estimat Miquel’ (Empúries), farà pública la correspondència que varem mantenir durant molts anys d’amistat entre el cantant i el poeta Miquel Martí i Pol. D’aquesta manera en Llach vol retre un sentit homenatge a la figura del poeta català coincidint amb el desè aniversari de la seva mort. Aquest volum és publicarà a partir del 21 de març.

A títol internacional, volem destacar l’arribada al punts de venda físic i a la xarxa del nou llibre d’un dels ‘reis dels best-sellers’, Dan Brown. ‘Codi da Vinci’, ‘Àngels i dimonis’, ‘El gran engany’, ‘Fortalesa Digital’ i ‘El símbol perdut’, han estat fins el moment els ‘regals’ literaris d’aquest creador de grans històries, algunes d’elles portades amb més o menys encert al cinema. Ara Dan Brown ens planteja llegir una continuació d»El símbol perdut’, de nou protagonitzada pel seu personatge més emblemàtic, el professor de simbologia Robert langdon, i que tots simbolitzem a través de la imatge de l’actor Tom Hanks, interpret de les dues novel.les més populars de l’escriptor i traspassades al cinema, com són ‘Codi da Vinci’ i ‘Angels i dimonis’. El títol per aquest nou llibre que publicarà a casa nostra, en català, i que l’editorial Empúries publicarà a la primavera serà: ‘Inferno’. En aquest relat, Brown promet portar-nos a un viatge a les profunditats d`un regne misteriós, un paisatge de codis, símbols i passadissos molt secrets.

I tornem a l’escena catalana. Una altra de les novetats que van avançant les editorials per ser publicades properament s’hi troba el més nou d’Isabel-Clara Simó. Amsterdam llibre ja avança a través de la seva pàgina web el contingut del nou llibre de l’escriptora d’Alcoi, creadora de grans títols literaris. Un poble imaginari i el segrest d’una nena que genera la posada en marxa l’engranatge d’un univers narratiu exuberant, seran els continguts d’Els invisibles’, títol a tenir molt en compte en les nostres properes lectures particulars.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*