Inici Societat Un autocar de Monbus Hispano Igualadina es crema al centre del Bruc

Un autocar de Monbus Hispano Igualadina es crema al centre del Bruc

COMPARTIR

Un autocar de la companyia Monbus Hispano Igualadina que es dirigia a Igualada ha quedat completament calcinat aquest dissabte a primera hora del matí. Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, el foc s’ha iniciat a la part darrera del vehicle, on s’ubica el motor, i s’ha escampat ràpidament fins a afectar tot l’autocar. Tot i això, el conductor i prop d’una desena de passatgers han pogut sortir il·lesos.

L’avís s’ha produït a les 7:58 i, tot i que l’autocar s’ha incendiat al carrer Bruc del mig, al centre del municipi, no hi ha hagut més afectacions.

Precisament, el Departament de Territori ha iniciat recentment una auditoria del servei de la companyia Monbus Hispano Igualadina al corredor Igualada-Barcelona després de reiterades queixes dels usuaris.

2 COMENTARIS

  1. De fet es lo k es pot espearar de una companya com Monbus k fa el mantaniment desl seus autocars cuan ja no poden sortir del garatge perjudicant als usuaris com mai.

  2. no em sorprèn gens… és el pà de cada dia amb la Hispano… des que el grup Monbus va adquirir la companyia, s’ha menystingut aquesta ruta de forma increible, tenint els pitjors autobusos mentre rebien els millors contractes que han tingut mai (expres e5..) , deixant cada dia passatgers sense transport per la falta de previsions, conductors que venen de Galicia portats pel grup monbus i que no coneixen ni la carrerera i fan substitucions mal planificades, els conductors son molts cops la victima ja que han de donar la cara per un grup rata i ineficient, i tot això amb els sous limitats que els paguen… per no parlar de l’intent mafiós d’apropiar-se de l’estacio utilitzant-la d’aparcament i arribant a plantejar negociacions sospitoses de muntar el renta autobusos a l’estació, projecte pactat en secret per l’alcalde castells i que després va haver de retirar per la evident queixa de tots els veins i usuaris… espero que amb l’auditoria es facin actuacions reals i no simplement acontentar el poble i després acceptar alguna oferta economica de monbus per evitar problemes…

FER UN COMENTARI

*