Inici Destacats Àuria organitza una formació de neteja en espais sociosanitaris

Àuria organitza una formació de neteja en espais sociosanitaris

COMPARTIR

Àuria Fundació organitza, a través del Servei d’Inserció, una nova formació en neteja especialitzada en espais públics sociosanitàries, de caràcter gratuït, per a persones que es trobin en cerca de feina que posi en valor les seves capacitats i el seu talent davant una situació de per sí complicada. I és que van de la mà- el sector sociosanitari i la neteja- dos serveis que han estat claus i essencials al llarg de tot aquest any.

La formació- de 250 hores- que s’iniciarà si la situació ho permet el 12 de març fins al 31 de maig, inclou continguts tècnics com la desinfecció amb productes bactericides i biocides, productes necessaris per combatre el covid. Uns coneixements molt necessaris davant les mesures sanitàries i d’higiene que marquen els protocols dels darrers temps.

Per promoure aquest apoderament, el curs contempla, a més a més, el desenvolupament de competències transversals que ajudin a l’autoconeixement, l’increment de l’autoestima o la gestió emocional, i d’altres com el treball en equip, les relacions interpersonals i el treball digital. Competències que la situació pandèmica ha posat de relleu com a necessàries per afrontar els nous temps. Les persones majors de 18 anys interessades han d’estar en situació d’atur, disposar d’internet i dominar l’idioma.

El Punt Formatiu Incorpora ha pensat una distribució dels grups en petit format que combinen amb les classes on line. Per mes informació cal inscriure’s al següent formulari https://forms.gle/g56ea2Fx95VauKqm6

El SIE preveu una segona formació en l’àmbit de magatzem, reposició i acabats al llarg d’aquest any per facilitar la inclusió laboral en un context social, econòmic i sanitari d’alta complexitat però possible gràcies a empreses compromeses amb les persones i el territori.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*