Inici Destacats Àuria incorpora vehicles 100% elèctrics a la seva flota

Àuria incorpora vehicles 100% elèctrics a la seva flota

COMPARTIR
El gerent d'Àuria Grup, Miquel Canet -a la dreta-, acompanyat del gerent de Servisimó, Francesc Púa.

Àuria Cooperativa ha incorporat a la seva flota de vehicles un furgó 100% elèctric per al manteniment i conservació d’infraestructures públiques de la Generalitat. Una acció inclosa en el Pla de transició energètica per reduir les emissions de CO2 d’Àuria.

Però no és la primera adquisició. La Fundació per la Inclusió Laboral Àuria d’Esparreguera incorporava bicicletes elèctriques per al manteniment de marquesines a l’àrea metropolitana i adquiria el primer turisme elèctric fa uns anys. I Àuria Fundació, prestadora de serveis a les persones, desplegava el Centre Josep Orgué per la promoció d’Autonomia Personal i l’Accessibilitat Universal amb un dels primers híbrids del mercat.

El pla de transició, contemplat en l’estratègia de les entitats del grup, inclou diferents accions d’acord amb l’Agenda 2030, els Objectius de Desenvolupament Sostenible que les Nacions Unides van aprovar el 2015, i el Pacte Nacional per a la Transició Energètica de Catalunya. Des de fa anys, Àuria té per objectiu contribuir al canvi de model energètic que inclou la mobilitat elèctrica, la reducció de residus, l’autoconsum energètic, la contractació d’energia 100% renovable i la sensibilització dels grups d’interès per aquests canvis d’usos i costums que ens encaminin a una compromís ferm de salvaguarda amb la sostenibilitat i el medi ambient.

Aquesta convicció de corresponsabilitat i compromís s’acrediten anualment amb la certificació de la ISO 14001 i el Reglament Europeu EMAS. Un repte per a les entitats i empreses del territori que Àuria assumeix per reduir la seva petjada ecològica.

 

FER UN COMENTARI

*