Inici Societat Àuria Grup rep un premi pel seu projecte Cuinara

Àuria Grup rep un premi pel seu projecte Cuinara

COMPARTIR

Àuria Grup ha estat un dels guanyadors de la novena edició del Premi Integra de BBVA, amb un dels premis d’impuls a noves iniciatives amb impacte social i que suposa una dotació de 25.000 euros. L’entitat igualadina ha estat reconeguda per un projecte innovador amb el qual crearan set llocs de treball per a persones amb discapacitat intel·lectual. El premi principal d’aquesta edició ha recaigut en Aspace Navarra, una fundació amb 30 anys d’experiència i que treballa desenvolupant itineraris complets d’integració laboral per a persones amb paràlisi cerebral i / o afins. Els navarresos rebran 150.000 euros.

Des de 1972, Àuria ha tingut un paper de lideratge en la creació d’ocupació per a persones amb discapacitat intel·lectual o persones en situació de risc d’exclusió social a la comarca de l’Anoia, afectada des de fa dècades per elevats índexs d’atur que castiguen especialment aquests col·lectius.

“El nostre dia a dia és únic perquè tenim el ferm propòsit d’oferir a la societat el nostre impuls per potenciar l’economia social i demostrar que som membres actius d’un entorn en el qual hem de contribuir per fer una societat més justa i equitativa”, ressalten des d’Àuria Grup.

El projecte premiat ha estat ‘Cuinara’, una nova línia de productes alimentaris dins d’un sector emergent com és el dels productes saludables, ecològics i de proximitat. El model de negoci consisteix en la producció de productes hortícoles, la seva transformació per a la comercialització en productes de quarta gamma, llestos per cuinar, saludables i amb productes de proximitat. Amb aquest innovador projecte es preveu crear 7 llocs de treball.

FER UN COMENTARI

*