Inici Destacats Àuria Cooperativa engega un pla per innovar en els seus processos productius

Àuria Cooperativa engega un pla per innovar en els seus processos productius

COMPARTIR

Àuria Cooperativa ha iniciat el desplegament d’un pla d’innovació per millorar l’eficiència dels processos productius. El projecte d’automatització s’iniciarà a la divisió de cosmètica, una de les divisions de més projecció dins del Grup, en la que es preveuen bones perspectives de creixement. Els nous elements tecnològics permetran competir en un sector cada dia més exigent, donant resposta a les necessitats del mercat, repercutint també en la millora de l’eficiència i sostenibilitat de l’àrea industrial.

Amb aquesta nova aplicació tecnològica es preveu una ampliació de les línies productives, en la que es contempla també la millora en l’ergonomia, minimitzant les tasques repetitives i repercutint positivament en la salut dels professionals.

L’entitat d’economia social es mostra optimista pel projecte d’automatització, una porta d’entrada a la indústria 4.0 i un impuls a les fàbriques intel·ligents, millorant la competitivitat i el desenvolupament dels productes més innovadors.

D’aquesta manera, el centre especial de treball d’Àuria Grup continuarà treballant per al desenvolupament de la seva missió principal: la creació de llocs de treball per a persones en risc d’exclusió social, atenent als col·lectius amb més dificultats per accedir a un mercat laboral cada cop més exigent.

Des d’Àuria es mostren molt satisfets pel suport rebut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per al desenvolupament del projecte, amb el finançament del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social-Servei Públic d’Ocupació Estatal.

Àuria és un grup empresarial de l’economia social sense ànim de lucre que aglutina les empreses i entitats com Àuria Cooperativa, la Fundació Privada Àuria, i altres cooperatives de segon grau com Moltacte, Àuria Empresa d’Inserció i altres marques com Àuria Cosmètics.

Àuria Grup factura cada any més de 15 milions d’euros. Àuria aglutina més de 1.250 persones de base social i amb més de 600 professionals és la primera empresa de la comarca en nombre de treballadors.

Compta amb una superfície industrial de 9.000 m2, a banda de l’edifici de serveis on s’ubica la Fundació Privada Àuria i 10 llars residències arreu d’Igualada. La massa social aglutina més de 1.200 persones entre socis, usuaris, voluntaris i famílies.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*