Inici Atletisme Els atletes del CAI Petromiralles Marc Sánchez i Cora Salas, sotscampions d’Espanya

Els atletes del C.A.Igualada Petromiralles Marc Sánchez i Cora Salas, van assolir els títols de sots campions d’Espanya Absoluts en Pista Coberta, en el decurs de les proves respectives corresponents al 54è Campionat d’ Espanya Absolut en Pista Coberta de Valencia.

Vuit atletes del CAI van participar en aquesta competició, que va comptar amb la participació de les primeres figures de l’atletisme estatal, i que era una de les darreres ocasions per assolir la mínima per al Mundial indoor de Birmingham (Gran Bretanya). Les proves es van poder seguir en directe per Teledeporte.

Marc Sánchez assolia la medalla d’Argent en el Salt d’Alçada masc., amb un millor intent de 2,16 m., a 2 cm. de la seva millor marca en la prova, en una sensacional actuació de l’igualadí. El canari Simon Siverio va ser el guanyador de la prova.

Cora Salas assolia també el sots campionat estatal en el Salt de Llargada, amb 6,20 m., a 3 cm. de la seva millor marca en la prova, actual Rècord de Catalunya indoor, igualment en una pletòrica actuació de l’atleta del CAI. Fatima Diame – Valencia Esports – va ser la campiona estatal.

Nora Taher era 5ª en el Triple Salt fem., amb un millor intent de 12,86 m., marca personal, en la prova dominada per Ana Peleteiro – Adidas -.

Jordi Yoshinori Matsuoka era 6è en el Salt de Llargada masc., amb un millor intent de 7,39 m., en la prova dominada per Eusebio Cáceres – independent -.

Darío Sirerol era 14è en el Triple Salt masc. amb un millor intent de 14,86 m., en la prova dominada per Vicente Docavo – Playas de Castellón -.

Anna Asensi era 4ª en la 3ª s/f. dels 200 m.ll. amb 24”93, i 8ª en la sèrie classif. corresponent dels 60 m.ll. amb 7”86. Guillem Carner era 4t. en la 4ª s/f. dels 800 m.ll. amb 1’52”31, i Maria Abadal 6ª en la 1ª sèrie classif. dels 60 m.tanques amb 9”04, assolint tots ells registres propers a les seves marques personals, i no accedint a les finals respectives.