Inici Atletisme Atletes del CAI, a la Cursa dels Nassos de Barcelona

Atletes del CAI, a la Cursa dels Nassos de Barcelona

Un grup de 14 atletes i triatletes del Cub Atlètic Igualada Petromiralles van participar el 31 de Desembre en la 18ª edició de la Cursa dels Nassos, que es va dur a terme el darrer dia de l’any en un recorregut de 10 km. pels carrers de la Vila Olímpica barcelonina. La cursa va comptar amb una multitudinària participació de 11.000 atletes inscrits.

Els millor classificats del CAI Petromiralles van ser Albert Nogueras, 32è general amb 31m. 22seg., seguit de Roger Vila, 68è amb 32m. 40 seg.

El guanyador va esser l’atleta internacional Carles Castillejo – Adidas -, amb un registre de 28m. 45seg., i en femenines es va imposar Marta Galimany – F.C. Barcelona -, 121ª gral. amb 33m. 46 seg.

Hi participaren 14 atletes i triatletes del C.A.Igualada Petromiralles, amb les següents classifica- cions i registres: