Inici Què fem? ATLAS organitza un taller de teatre social

ATLAS organitza un taller de teatre social

COMPARTIR

La Fundació Sociocultural ATLAS prepara per al mes de desembre un curs de teatre social seguint la metodologia del teatre de l’oprimit d’Augusto Boal basada en el model pedagògic de comunicació i diàleg de Paulo Freire. Pretén donar eines i recursos pràctics per fer front a aquelles situacions de conflicte que trobem en la nostra quotidianitat i que sovint no sabem com resoldre.

De la mà de La Xixa Teatre, el curs ensenyarà com viure en societat, com sentir, sentint, com pensar, pensant i com actuar, actuant. Com diu el mateix Augusto “Actors som tots nosaltres. I ciutadà no és aquell que viu en la societat, sinó aquell que la transforma”.

El curs és gratuït i es farà el dissabte 1 de desembre de 16h a 20h i el diumenge 2 de 10h a 14h. Està obert a tothom, sense preferències d’edat o professió, ja que com més divers és el grup més s’aproxima a la realitat de la societat.

Per inscriure’s tan sols cal enviar per correu electrònic la butlleta que trobareu a l’apartat de cursos programats de la web d’ATLAS o a la seva seu, al carrer de la Virtut, 22, 1r d’Igualada. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 805 57 92.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*