Inici Destacats La Diputació de Barcelona estrena mandat amb cinc assessors anoiencs

La Diputació de Barcelona estrena mandat amb cinc assessors anoiencs

COMPARTIR

El mandat que comença a la Diputació de Barcelona comptarà amb més assessors anoiencs que mai a l’ens provincial. De fet, el govern composat a partir dels resultats de les darreres eleccions municipals ha aprovat incrementar les places d’assessor del centenar del mandat anterior a les 133 de l’actual.

El govern de PSC, ERC i Comuns inclou l’alcalde d’Igualada Marc Castells i el de Torrelles de Foix, Sergi Vallès, com a independents de les respectives candidatures vinculades a Junts.

Junts per Igualada ja va anunciar la incorporació de dos assessors per Castells a la Diputació, on és vicepresident i diputat delegat d’Infraestructures, Equipament i Patrimoni Arquitectònic. L’alcalde igualadí va fitxar el seu regidor Jordi Marcé i el periodista Toni Cortès, que cobraran 5.819 i 5.393 euros bruts mensuals en 14 pagues, respectivament.

La nòmina d’assessors dels grups polítics de la Diputació comptarà amb tres anoiencs més. Per part del PSC repetirà Xavier Figueres, que ja va ser assessor durant el mandat anterior. Figueres, que va ser regidor a l’Ajuntament d’Igualada durant els governs de Jordi Aymamí, cobrarà 4.072 euros bruts mensuals.

Finalment, el grup d’ERC a la Diputació comptarà amb dues assessores anoienques. Una és Maria Sayavera, exalcaldessa d’Òdena i diputada provincial de l’Anoia durant el darrer mandat. L’altra és Montserrat Argelich, regidora d’ERC a l’Ajuntament d’Igualada que va deixar la seva acta de regidora després de discrepàncies en el sí de la secció local del partit. Cobraran 5.393 i 4.072 euros bruts mensuals, respectivament.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*