Inici Destacats Ascens per a tres equips de pàdel de l’Infinit

Ascens per a tres equips de pàdel de l’Infinit

COMPARTIR

Aquesta temporada de cinc equips de l’Infinit jugant a les lligues de la Federació Catalana de Pàdel, tres han aconseguit l’ascens: el Masculí B, els Veterans Masculins i les Veteranes Femenines.

El Masculí B, que jugava a segona interior, va aconseguir l’ascens a primera interior en una bona temporada de la Lliga regular que el classificava segón amb dret de jugar un Play Off amb altres equips que van quedar segons i tercers d’altres grups a Premià de Dalt. Amb una semifinal contra el CT Manresa molt igualada i una final contra el Pàdel Indoor Berguedà B molt emocionant es va aconseguir la victoria desitjada. Comentar que l’any que ve que el Masculí A i el Masculí B jugaran a la màxima categoria de la Catalunya Interior: a la Primera Interior. Agraïr a l’entrenador Dani Vizcarra i al capità de l’equip el Toni Mensa així com a la resta de l’equip: Dani Albiol, Abdelah Zaim, Adri Suero, Aitor Hernandez, Albert Castaño, Alfred Bonet, Carles Lladó, Carlos Mora, David Sabaté, Felix Miramunt, Paco Fernandez, Guillem Tort, Jose Mari Sanchez, Jose Vivancos, Josep Costa, Lluís Pol, Pep Solé, Pepe Yebra, Pere Carbonell, Quim Aguilar, Raül Criado, Toni Combalia, Xavi Linares i Oriol Vinardell.

El Veterà Masculí, és un altre equip que ha aconseguit ascendir i de manera automatica al quedar campió de la quarta categoria de la LLiga de Veterans de la Federació Catalana jugant contra equips de tota la provincia de Barcelona. Ha estat una temporada molt dificil i molt igualada, on els 6 primers classificats els han separat molts pocs punts. Aquest equip ja és el segón ascens seguit, ja que l’any passat també va quedar campió de la cinquena categoria. La intenció es reforçar-se i aspirar a fer un bon paper l’any que ve a Tercera Categoria portant el nom de INFINIT i IGUALADA per tot arreu. Agraïr al capità de l’equip: Oriol Vinardell així com a la resta de l’equip: Abdelah Zaim, Àngel Triviño, Carles Lladó, Carlos Perez, David Sabaté, Felix Miramunt, Paco Fernandez, Jose Mari Sanchez, Josep Costa, Lluís Pol, Pep Solé, Pepe Yebra, Pere Carbonell, Quim Aguilar, Raül Criado, Rosendo Perez i Xavi Linares.

El Veterà Femení, també ha aconseguit l’ascens en el primer any de competició quedan campiones de la segona categoria de la Lliga de Veteranes de la Federació Catalana jugant contra equips de tota la provincia de Barcelona. Des del primer moment aquest equip ha estat el gran dominador de la lliga aconseguint el campionat amb molts punts de marge. L’any que ve els toca jugar a la màxima categoria de Veteranes de la provincia de Barcelona: a Primera. Agraïr al entrenador de l’equip: Carles Costa i a les capitanes de l’equip la Eva Prades i la Montse Diaz, així com a la resta de l’equip: Imma Vidal, Anni Ureña, Cristina Esteva, Guliana Elias, Khaoula Arab, Lourdes Cabot, Marià Jose Santamaria, Mer Gargallo, Montse Carrillo, Natalia Sorolla, Yolanda Piñero i Yolanda Sanchez.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*