Inici Destacats Ascens de l’equip d’escacs poblatà

Ascens de l’equip d’escacs poblatà

COMPARTIR
La Secció d'Escacs del Club Tennis la Pobla ha assolit l'ascens de categoria. Foto: Andreu Miquel.

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt va fer, el passat 3 de juliol a la Sala de Plens, un reconeixement a la Secció d’Escacs del Club Tennis la Pobla per l’ascens de categoria aconseguit la temporada 2017-2018. L’acte va comptar amb l’assistència de diversos regidors i regidores del Consistori, jugadors de l’equip i representants del club.

La temporada vinent els poblatans jugaran a la Segona Provincial. L’equip està integrat per: Carlos Pérez, Josep Sabaté, David Zumel, Juan Lorente, Manel Torres i Antoni Mabras.

El reconeixement va consistir en el lliurament d’una placa, que va anar a càrrec de l’alcalde, Santi Broch, i del regidor d’Esports, Juan Carlos Pérez, i que va recollir el responsable de la Secció d’Escacs, David Zumel, i el president del club, Josep Mayoral. En el moment del lliurament, Zumel va agrair el reconeixement per part de l’Ajuntament i va tenir unes paraules de record per Genís Escolar, que va traspassar fa un temps i que va formar part de l’equip durant diversos anys.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*