Inici Destacats Artur Mas commemora els 50 anys de B-Grup

Artur Mas commemora els 50 anys de B-Grup

COMPARTIR

L’expresident de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va visitar el passat 14 de novembre les instal·lacions de B-Grup a Vilanova del Camí, empresa que celebra enguany el seu 50è aniversari.

Mas va ser rebut pel Director General Gerard Isanta i l’equip directiu, abans de descobrir una placa commemorativa. El president va saludar els treballadors i es va fer fotografies amb tots ells. L’equip directiu li va exposar una explicació empresarial del treball diari, passat, present i sobretot, el futur de l’empresa i els plans per als propers anys.

Acabada la presentació, es va fer una passejada pel magatzem, on va comprovar les aplicacions tecnològiques que estan utilitzant, radiofreqüència, preparació per veu, i el robot de preparació semi-automàtica de Picking de producte. L’equip de direcció i Artur Mas van tancar la jornada amb un dinar.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Quina vergonya, que el creador del desgavell polític que actualment vivim, hagi d’inaugurar la seu d’una empresa que com tot el món mercantil ha estat víctima d’aquesta mediocre classe política actual. Aquest element és el que deia “els bancs faran cua per establir-se aquí quan siguem independents”…i ara després de veure que el país s’ha quedat orfe d’institucions financeres calla com un covard.

FER UN COMENTARI

*