Inici Art Artèria acull ‘Shadows & Woods’ de Maria Pujol

Artèria acull ‘Shadows & Woods’ de Maria Pujol

COMPARTIR

La sala Artèria (Carrer Argent, 33 / Passatge Capità Galí, 6) d’Igualada acull del 20 d’octubre al 25 de novembre la mostra  “Shadows & Woods” de Maria Pujol, definida com “obra gràfica tridimensional”. La inauguració es farà aquest dissabte 20 d’octubre a les 20:00 amb l’actuació de Quico Tretze.

Shadows & Woods és una mostra de gravat i estampació no convencional en tres dimensions, recreant ambients de boscos, llums i ombres. L’autora explica que presenta les obres “en format de diorames oberts directes a l’espectador, com finestres cap a altres llocs, temps i espais enigmàtics, escenes perpètues en una captura de la bellesa natural, creant móns onírics on l’espectador s’hi pot submergir”.

Pujol afegeix que “utilitzo la tècnica d’art múltiple i bidimensional com és el Gravat, la Serigrafia i la Transferència d’imatge sobre paper, per convertir-la en tridimensional mitjançant el retall manual de l’estampa i a l’afegir a cada obra un marc únic i artesà que li atorga a cada peça una entitat d’obra única.

M’interessa la tecnologia aplicada a l’Art, la relació entre tecnologia i Art, i no em conformo en afegir el concepte 3D a una tècnica artística que sempre ha estat bidimensional, sinó que incorporo noves tecnologies com la il·luminació led RGB i àudio digital, controlat per un microprocessador, en un format adaptat a cada obra, creant així una suma entre tradició i experimentació.

En aquesta exposició us trobareu una mostra diferent, un maridatge precís i sensible entre les tècniques ancestrals del gravat tradicional i la tecnologia multimèdia més actual, on l’espectador accedirà als continguts relacionats amb cada obra mitjançant qualsevol dispositiu  amb connectivitat wiffi i escanejant el codi QR que trobarà a cada peu d’obra.”

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*