Inici Destacats Arriben els salons de la infància

Arriben els salons de la infància

COMPARTIR

Tot i que municipis com Piera o la Torre de Claramunt els han fet durant el cap de setmana, després de Nadal i Sant Esteve arriben salons de la infància arreu de la comarca

Igualada

El Saló de la Infància d’Igualada celebra aquest any la seva 34a edició i tindrà lloc entre els dies 27 de desembre de 2017 i 4 de gener de 2018, consolidant com a nou espai el recinte de l’antic Escorxador. Els espais es distribuiran entre petits -3/5 anys- i grans -6/12 anys- i l’horari del saló serà de 10:30 a 19:30. El preu de les entrades és de 3,5 euros per dia, tot i que l’entrada serà gratuïta pels menors de 3 anys i pels acompanyants majors de 12 anys. També es pdoran adquirir abonaments de 4 dies al preu d’11 euros.

La tecnologia serà l’eix temàtic d’enguany, amb noves incorporacions com per exemple les activitats de realitat virtual o els jocs de minecraft. S’ampliarà també l’espai nadons i es mantindran les activitats que sempre tenen millor acollida, com el rocòdrom, els llits elàstics, la pista d’skate o el circuit de karts, entre molts altres.

Vilanova del Camí

Vilanova del Camí recupera aquest Nadal, després de quatre anys, el seu saló de la infància. El saló es farà els dies 27, 29 i 30. El dia 28 no hi haurà Saló, però sí activitats que seran gratuïtes a la tarda, per tal de donar un ambient molt festiu a l’arribada del Patge Makalí.

El Saló, que es celebrarà a Can Papasseit, obrirà en horari de matí i tarda: de les deu a dos quarts de dues del migdia i de dos quarts de quatre a vuit del vespre. L’entrada pel Saló per només un dia costarà 2 euros, però hi haurà un abonament per a tots els dies al preu de 7 euros. Les entrades es podran adquirir a la taquilla de Can Papasseit.

Capellades

El Saló de la Infància de Capellades es farà del 28 de desembre al 4 de gener, enguany amb el món del circ com a protagonista.

Des del 28 de desembre fins el 4 de gener cada tarda – excepte el 31 que s’obrirà el matí de 10:30 a 13:30 i el dia 1 que estarà tancat- es podrà gaudir d’un munt de propostes variades.

S’obrirà de 4 de la tarda a 8 del vespre. El preu de l’entrada pels qui tinguin de 3 a 16 anys és de 3 euros i per als acompanyants, d’1 euro. Els menors de 10 anys, cal que vagin acompanyats d’un adult. Tal i com s’ha fet a les anteriors edicions, cada 20 euros de compra – a partir del 21 de desembre- als establiments associats a Capellades Comerç es pot bescanviar per una entrada.

Altres municipis com Carme també organitzen salons, en aquest cas els dies 28 i 29 de desembre de 16:00 a 20:00.

FER UN COMENTARI

*