Inici Destacats Arriba la Setmana de l’Esport i la Joventut a Òdena

Arriba la Setmana de l’Esport i la Joventut a Òdena

COMPARTIR

El municipi d’Òdena ha organitzat per la primera setmana de setembre cinc dies d’activitats saludables d’oci i de lleure per a celebrar la seva Setmana de l’Esport i la Joventut. El programa d’enguany presenta més d’una desena d’activitats i un gran ventall de propostes amb l’objectiu de fomentar l’esport i la participació com a model de vida saludable, emocional i social.

Enguany la cita ha canviat de dates i en comptes de celebrar-se al juliol, com els anys anteriors, s’ha programat per a la primera setmana de setembre i així no coincidir amb altres festivitats que tenien lloc al mateix temps.

Per afavorir el desplaçament dels joves dels diferents nuclis del municipi s’ha habilitat un servei de transport gratuït pels dies 1, 2 i 3 de setembre amb sortida a les 18.30 h a l’Espelt i a les 18.45 h al barri Sant Pere.

Així, l’activitat començarà el divendres 1 de setembre al matí amb inflables a la piscina, a la mateixa vegada que hi haurà també l’oficina mòbil d’atenció a la Joventut oferint tota mena d’informació acadèmica, beques, mobilitat internacional i nacional, tramitació de carnets… A la tarda, a la plaça de La Font tindrà lloc una mostra de dance odenenc, on es podrà veure i participar de les diferents disciplines de vall que s’imparteixen al poble (zumba, country i rítmica). A la nit arribarà el zombiland, projecció de pel·lícules de terror i qui s’atreveixi es podrà quedar a dormir al Teatre Centre Unió Agrícola.

Dissabte 2 de setembre, al matí hi haurà una triangular masculí i femení de handbol, a la tarda cercavila amb els konkatrons i a la nit el sopar popular jove i discoteca a la piscina. La festivitat seguirà diumenge amb una jornada sencera d’entrada gratuïta a la piscina i a les set de la tarda tindrà lloc la “xancletada” a Òdena Village, un raid d’aventures i circuit d’obstacles que s’haurà de fer amb xancletes.

Dilluns seguirà la celebració amb activitats als parcs de salut per a la gent gran del nucli antic i del Pla de la Masia, a la tarda hi haurà una recepció a l’Ajuntament d’esportistes i clubs esportius del municipi. A la nit, serà el torn del correfoc amb l’acompanyament de les batukades “Konkatrons” d’Òdena i “Cabrons” de Vilanova del Camí. Finalment, dimarts es tancarà la Setmana de l’Esport i la Joventut amb una xerrada sobre esport i nutrició a l’Espai Jove del nucli (carretera de Manresa, 103).

També en el marc de la Setmana de l’Esport i la Joventut, s’ha organitzat també un curs de premonitors del 5 al 8 de setembre a l’Espai Jove per a nois i noies d’entre 16 i 18 anys.

L’ajuntament vol agrair la col·laboració de totes les entitats que participen en l’organització d’aquesta setmana que pretén impulsar actuacions que lliguin l’esport i la joventut donant com a resultat la pràctica esportiva i cultural com una activitat educativa.

Es pot trobar el detall del programa a la web de l’ajuntament www.odena.cat

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*