Inici Destacats Arriba la Setmana de l’Esport i la Joventut a Òdena

Arriba la Setmana de l’Esport i la Joventut a Òdena

COMPARTIR

El municipi d’Òdena gaudirà durant set dies d’activitats saludables d’oci i de lleure per a celebrar la seva Setmana de l’Esport i la Joventut. El programa d’enguany presenta una vintena d’activitats i un gran ventall de propostes amb l’objectiu de fomentar l’esport i les relacions saludables entre joves.

Per tercer any consecutiu, la Setmana de l’Esport i la Joventut serà al juliol, en comptes del setembre, com els anys anteriors. La valoració d’aquest canvi de dates ha estat molt positiva i es consolida així, com una festa d’estiu que permet realitzar moltes activitats sense coincidir amb altres actes i esdeveniments.

La programació començarà el dilluns a les cinc de la tarda amb una cercavila amb els Konkatrons, després berenar saludable de síndria i meló al Parc de la Font i a dos quarts de nou, al Saló de Plens tindrà lloc la recepció oficial d’esportistes. L’endemà hi haurà paintball, torneig de volei i l’Oficina Jove Mòbil davant les antigues escoles de L’Espelt. Dimecres seguirà la celebració amb un torneig de futbol sala i a la nit hi haurà sessió de cinema al Teatre Unió Agrícola amb la pel·lícula “Campeones” amb crispetes gratuïtes per a tothom. Durant tota la tarda l’Oficina Jove Mòbil estarà davant de la llar d’infants L’Avió de Paper. Dijous, el Parc de La Font acollirà la festa holi a dos quarts de set de la tarda i després a les vuit sessió de zumba a la piscina. L’endemà, el divendres, a dos quarts de sis al pavelló Mestre Vila Vell hi haurà festival de rítmica i a la nit, a la piscina, disco mòbil fins a les dues de la matinada. L’Oficina Mòbil Jove estarà tot el matí davant la piscina municipal. Dissabte serà el torn del campionat 3×3 de bàsquet i a la tarda “scape forest”, a la nit els joves faran sopar de germanor al pati de l’escola amb concert inclòs. Finalment, diumenge es posarà el final de festa amb una cercavila a càrrec dels Cabrons de Vilanova.

La Setmana de l’Esport i la Joventut està organitzada per l’Ajuntament d’Òdena i compta amb la col·laboració molt directe de la comissió de joves del municipi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*