Inici Cinema Arriba als cinemes ‘La vida sense la Sara Amat’, amb l’igualadí Biel...

Arriba als cinemes ‘La vida sense la Sara Amat’, amb l’igualadí Biel Rossell com a protagonista

COMPARTIR
Imatge de la pel·lícula 'La vida sense la Sara Amat' amb els actors Biel Rosell i Maria Morera.

Premi de la Crítica ACCEC i Premi del Públic al darrer Bcn Film Festival, aquest divendres s’ha estrenat als cinemes ‘La vida sense la Sara Amat’, de Laura Jou. L’adaptació cinematogràfica de la novel·la de Pep Puig, guanyadora del Premi Sant Jordi 2015, és el debut en el llarg metratge de la ‘coach’ de joves actors.

Estrenada al Bcn Film Fest, ‘La vida sense la Sara Amat’ arriba als cinemes amb els joves actors Maria Morera, que dona vida a la Sara Amat, una noia que desapareix una nit d’estiu, i l’igualadí Biel Rossell, interpretant el seu còmplice, en Pep. La cinta està ambientada als anys 80, a partir d’una novel·la que la directora va qualificar de «meravellosa». És per això que no li ha estat difícil «agafar l’esperit» del text i transformar-lo en imatges, sumat al fet que comparteix edat amb el seu autor, Pep Puig, cosa que ha ajudat a transferir l’esperit i estètica dels anys 80, quan aquests eren joves.

L’equip de la pel·lícula ‘La vida sense la Sara Amat’, amb la seva directora, Laura Jou, els actors Biel Rosell, Maria Morera i Francesca Piñón i els productors, al ‘photocall’ del Bcn Film Fest, el passat 29 d’abril.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*