Inici Cinema Arriba als cinemes el film que Sean Penn i Javier Bardem van...

Arriba als cinemes el film que Sean Penn i Javier Bardem van rodar a l’Anoia

COMPARTIR

[Img #20167]El proper 20 de març arribarà a les pantalles d’Estats Units el film “The Gunman”, que Sean Penn i Javier Bardem van rodar l’estiu de 2013 a les ordres de Pierre Morel. Entre els escenaris on s’ha rodat aquesta producció hi ha els municipis d’Òdena, Vilanova del Camí i Piera.

 

[Img #20166]El rodatge es va desenvolupar a la masia odenenca de Cal Sabaté, que té un destacat protagonisme al trailer que promociona el film. Algunes seqüències de la pel·lícula es van rodar també en un set als afores Vilanova del Camí i també en una carretera al voltant de Piera.

 

“The Gunman” explica la història de Martin Terrier, un assassí a sou que vol sortir d’aquest món, ja que la seva intenció és canviar de vida casant-se amb la seva nòvia de la infància. Però quan Martin torna a la seva ciutat natal per conquistar-la, l’organització el perseguirà, ja que no tenen la intenció de deixar-lo anar. Per última vegada, l’assassí haurà de fer servir l’arma. Es tracta d’una adaptació d’una novel·la de Patrick Manchette, ‘Prone Gunman’, que s’espera sigui la primera d’una trilogia formada també per altres dues novel·les titulades ‘3 to Kill’ i ‘Fatale’.

 

La pel·licula, produïda per Silver Pictures i Studio Canal, encara no té data d’estrena a Espanya.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*