Inici Esports Arriba la 5a edició de la TorreXtrem la cursa benèfica i d’obstacles...

Arriba la 5a edició de la TorreXtrem la cursa benèfica i d’obstacles de La Torre de Claramunt

COMPARTIR

El diumenge 16 de juliol, tindrà lloc una nova edició de la TorreXtrem, una cursa benèfica d’obstacles que se celebra a la Torre de Claramunt amb l’objectiu, a més de passar-ho bé, de recollir aliments pel banc d’aliments del municipi.

La cursa, que enguany arriba a la seva cinquena edició, és organitzada i iniciativa de l’associació de veïns del municipi de La Torre de Claramunt amb la col·laboració de l’Ajuntament i també d’empreses com Munich, Euroexcavacions de la Rosa, Autoservei Cal Pilar, Torre Bikers, Construcciones José Martin i l’associació de muntanya Riu d’Agost.

Per participar de l’activitat només cal portar aliments no peribles o productes de primera necessitat que es destinaran al banc d’aliments del municipi. A més, els organitzadors recomanen portar roba vella, ulleres de protecció i si és possible genolleres.

L’activitat començarà a les 10h del matí amb cintes d’equilibri Slackline a càrrec de l’associació de muntanya Riu d’Agost. A continuació, d’11h a 12:30h s’obrirà la pista plena d’obstacles, neumàtics, muntanyes, bales de palla, tolls d’aigua… per a totes les edats i pels participants, per tal de fer voltes de reconeixement del circuit. A les 12:30h començarà la competició que es dividirà en diverses categories: juvenil masculí / femení de 14 a 18 anys i sènior masculí femení tots els majors de 18 anys.

FER UN COMENTARI

*