Inici Poliesportiu Arriba el 25è Vòlei Sorra d’Igualada

Arriba el 25è Vòlei Sorra d’Igualada

COMPARTIR

Una nova edició del Vòlei Sorra d’Igualada comença el divendres dia 7 a la capital de l’Anoia i s’allargarà dos dies gairebé sencers. Durant tot el cap de setmana hi participaran més de mig miler de jugadors distribuïts en 322 equips diferents. Tant divendres com dissabte, els partits s’allargaran fins la matinada. El diumenge dia 9 serà quan començaran les eliminatòries i a la tarda es disputaran les finals de cada categoria.

Per tal de commemorar les noces de plata del torneig, l’organització ha preparat diverses sorpreses. Una d’elles és la botifarrada popular de divendres a la nit que s’unirà a la ja tradicional paella del dinar de dissabte.

A banda de la samarreta de la 25a edició, els participants del Vòlei Sorra rebran un obsequi sorpresa per recordar el quart de segle del torneig. El sistema de competició també tindrà novetats. En les categories 2×2 s’hi ha afegit un nou grup de nivell, el Federat. Així, el nivell inicial serà el Costellada, que no és competitiu. Tot seguit hi ha l’Obert, destinat a iniciats que no juguen normalment a vòlei.

El nou nivell, Federat, serà per aquells participants que juguen a voleibol durant l’any però no tenen un gran nivell de vòlei platja. Finalment hi ha la categoria Elit, reservada als millors jugadors d’un torneig que rep participants d’arreu del país. En les categories 4×4 hi seguirà havent tres nivells: Costellada, Obert i Elit.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*