Inici Societat Arrenquen a Montbui les obres per connectar els carrers Sant Jaume i...

Arrenquen a Montbui les obres per connectar els carrers Sant Jaume i la Tossa

COMPARTIR

Aquest dilluns al matí, amb l’enderroc dels edificis ubicats al carrer La Tossa 26-28, començaven les obres d’un ambiciós projecte urbanístic que finalitzarà amb la connexió viària del carrer Sant Jaume amb el carrer La Tossa, i viceversa.

Una vegada finalitzat el projecte, després de l’enderrocament dels edificis i l’adequació de la zona, es garantirà la circulació de vianants i vehicles entre el carrer Sant Jaume i el carrer La Tossa i viceversa. També es guanyarà una petita zona lúdica, amb aparcament per a vehicles, en un espai de gran centralitat, proper al Passeig Catalunya i a MontMercat. Quedarà un petit espai de solar, de propietat municipal. Les obres finalitzaran durant el primer trimestres de 2019

El gran objectiu d’aquesta actuació és aconseguir que els veïns de la zona puguin arribar a altres accessos viaris (a l’eix de la Mercè, per exemple) sense l’obligació com succeeix ara d’anar obligatòriament des del carrer Sant Jaume cap a la carretera de Valls. Després de l’enderroc es farà farà l’obertura del vial, les excavacions de rases per fer una instal·lació elèctrica nova, també la reposició de paviments i voreres, el canvi de les lluminàries existents i la col·locació de noves columnes d’il·luminació, així com la construcció de jardineres i l’ordenació de la zona. En total, el projecte suposarà una intervenció en 1225 metres quadrats”.

Com explica l’Alcalde Teo Romero “amb aquesta intervenció farem possible que dues zones separades fins ara puguin tenir continuïtat i una connexió ràpida amb vies importants del Nucli Urbà. El ciutadà de la zona podrà triar per on desplaçar-se més ràpidament”.

Les obres aniran a càrrec de l’empresa Hidráulica y Obras, guanyadora de la licitació per gairebé 80.000 euros.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*